Leefbaarheid
in Aarle-Rixtel

Leefbaarheid

Hoe houden we Aarle-Rixtel aantrekkelijk voor inwoners, bezoekers en passanten? Een goed leefklimaat heeft namelijk een positief effect op het ondernemersklimaat. Een belangrijk punt voor ons als ondernermersvereniging om bij stil te staan en op te anticiperen.

Aarle Onderneemt levert op allerlei manieren een bijdrage aan de kwaliteit van de leefomgeving. Of het nou om projecten gaat die het straatbeeld verfraaien (denk aan de hanging baskets vol fleurige bloemen) of het organiseren van een Paasacitiviteit en het uitdelen van wat lekkers tijdens de jaarlijkse Sinterklaasintocht; we zijn enorm betrokken bij de gemeenschap.
We weten de juiste paden te bewandelen.

Meer weten?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en wil je graag nog wat meer weten? Neem gerust contact met ons op, zodat we vol enthousiasme jouw vragen kunnen beantwoorden.
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.