Maak kennis met

Paul van Wetten
Van Wetten Makelaardij

Maak kennis met

Paul van Wetten
Van Wetten Makelaardij

Familiebedrijf met ondernemersachtergrond
Met meer dan 35 jaar ervaring runt Paul samen met zijn vrouw een echt familiebedrijf, dat voortkomt uit een ondernemersfamilie actief in de bouw, makelaardij en advisering. Paul benadrukt: “We zijn trots op onze familietraditie en zetten ons in om onze klanten te voorzien van persoonlijke dienstverlening.” Paul en zijn team verwelkomen dagelijks bezoekers in hun inloopkantoor in Helmond. Hij legt uit: “We staan bekend om ons persoonlijke contact en luisterend oor. We nemen de tijd voor onze klanten en beantwoorden graag al hun vragen.”

Volledige ontzorging van klanten
Met een uitgebreide dienstverlening zorgt Paul ervoor dat zijn klanten volledig ontzorgd worden. Hij zegt: “Van het verzorgen van energielabels tot aan de levering van een woonhuis en de inspectie ervan, wij regelen alles voor onze klanten. We zijn ook erkend makelaar en taxateur van woningen en bedrijfsruimtes en verzorgen taxaties voor financierings- en hypotheekdoeleinden.” Paul is gepassioneerd over zijn werk als makelaar en heeft een grote toewijding aan zijn vak. Hij zegt: “Ik doe mijn werk met veel plezier en hoop dit nog lang te kunnen blijven doen. Mijn werkgebied strekt zich uit over Oost-Brabant, en ik heb al vele woningen verkocht, van rijksmonument De Zonnetij tot aan Café Van Bracht.”

Maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning
Paul en zijn team zijn sterk betrokken bij sociale en maatschappelijke activiteiten die perfect aansluiten bij Aarle Onderneemt. Hij benadrukt: “We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor de gemeenschap en ondersteunen graag activiteiten met een sociaal en maatschappelijk karakter.”

Locatie
Eikendreef 17 5707 BN Helmond
Telefoon
0492 - 52 74 24
We staan bekend om ons persoonlijke contact en luisterend oor
Paul van Wetten
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.