Maak kennis met

Henny van Moll
Van Moll Financiële Dienstverlening

Maak kennis met

Henny van Moll
Van Moll Financiële Dienstverlening

Van alle markten thuis
Henny van Moll is al meer dan 30 jaar werkzaam in diverse functies bij assurantiekantoren en verzekeraars. Sinds 2006 is hij de trotse eigenaar van Van Moll Financiële Diensten. Hier kunnen zowel mkb-ondernemers als particulieren terecht voor advies en financiële producten.

Onafhankelijk advies op maat
“Mijn specialisme ligt op het gebied van inkomensverzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, zakelijke en particuliere verzekeringen, hypotheken en financieringen. Mijn collega’s hebben ook ieder hun specialisme, bijvoorbeeld op het gebied van schadeafwikkeling, RegioBank advies, particulier en zakelijke verzekeringen, et cetera.” Zo is Van Moll Financiële Diensten van alle markten thuis en wordt de klant altijd uitstekend geholpen.

Navigeren door het financiële bos
Henny en zijn team helpen de klant met name met navigeren door het “financiële bos” van hypotheken en verzekeringen. “We onderzoeken wat het best bij de klant past en helpen hen een juiste keuze te maken. Dat doen we door onafhankelijke oplossingen te bieden en adviezen te geven in begrijpelijke taal. De deur staat altijd open, dus je kunt hier zo naar binnen stappen, maar we komen ook altijd graag op bezoek bij de klant, ook buiten kantoortijden.”

Persoonlijk contact en onafhankelijkheid
Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Van Moll Financiële Diensten. “We merken dat mensen persoonlijk contact belangrijk vinden en dat we met het huidige team daar een goede en onafhankelijke invulling aan kunnen geven.”

Ambitie voor de toekomst
Waar Henny nog naartoe wil groeien met zijn team? “Onze ambitie is om over 5 jaar uit te groeien tot hét assurantiekantoor van Laarbeek met een eigen bankagentschap waar persoonlijk advies, in de breedste zin des woords, nog steeds mogelijk is.”

Een collectief blok
De reden waarom Henny zich aansloot bij Aarle Onderneemt en zelfs plaatsnam in het bestuur? “Netwerken, verbinden en samen een collectief blok vormen, dat maakt ondernemen in Aarle-Rixtel sterk maar vooral erg leuk. Daarnaast geniet ik van het jaarlijks bijeenkomen voor een lekkere BBQ met de ondernemers.”

De deur staat altijd open, dus je kunt hier zo naar binnen stappen
Henny van Moll
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.