Maak kennis met

Teun van Asten
Van Asten Hypotheken & Verzekeringen

Maak kennis met

Teun van Asten
Van Asten Hypotheken & Verzekeringen

Zelfstandig en onafhankelijk
Teun van Asten is getrouwd met Eline – eigenaresse van DEEL Interieurbeleving – en vader van dochter Nine. Hij woont al zijn hele leven in Aarle-Rixtel en vestigde in 2021 ook zijn bedrijf hier: Van Asten Hypotheken & Verzekeringen. Als zelfstandig en onafhankelijk adviseur kan hij iedere klant een helder, duidelijk en vooral eerlijk advies geven over verzekeringen en hypotheken. “Je kunt bij mij terecht voor je verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en je hypotheek, maar ook voor andere financiële producten. Ik ben een zelfstandig en onafhankelijke adviseur. Dat houdt in dat ik niet gebonden ben aan specifieke partijen of geldverstrekkers.”

Local hero
Geen enkele dag ziet er voor Teun hetzelfde uit. “De ene dag ben ik vooral bezig met hypotheken en de andere dag met verzekeringen. Soms heb ik afspraken in de ochtend of middag, maar vaak ook in de avond. Net wanneer het de klant het beste uitkomt. Ik kom vaak bij de mensen thuis, maar een afspraak op mijn kantoor aan huis kan natuurlijk ook. Ik wil de klant écht leren kennen, zo komen we uiteindelijk tot het best passende advies voor nu én in de toekomst. Het liefst bouw ik langdurige relaties op met mijn klanten en kan ik mezelf de komende jaren ontwikkelen tot de local hero van Aarle-Rixtel/Laarbeek.”

Aarle leeft
“Ik ben lid van Aarle Onderneemt omdat Aarle een mooi dorp is dat enorm leeft, mede dankzij Aarle Onderneemt. Ik wil dit graag zo houden en draag graag bij aan een levendig Aarle. Daarom probeer ik vooral lokale activiteiten en verenigingen zoals de dorpsfeesten, Jeugd3Daagse, Ganzegat, ASV’33 en ATTC’77 te sponsoren.”

Aarle een mooi dorp is dat enorm leeft, mede dankzij Aarle Onderneemt. Ik wil dit graag zo houden.
Teun van Asten
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.