Maak kennis met

Edwin Brouwers
Tuincentrum d’n Heikant

Maak kennis met

Edwin Brouwers
Tuincentrum d’n Heikant

Compleet tuincentrum én hoveniersbedrijf
Dit is Edwin Brouwers, vader van 2 dochters, getrouwd met Danielle, eigenaar van Tuincentrum & Hoveniersbedrijf D’n Heikant en sinds 2 jaar gecertificeerd ongediertebestrijder. “Tuincentrum D’n Heikant is een compleet tuincentrum met een overdekte verkoopruimte van ruim 4500 m2. We hebben een team van specialisten op het gebied van Meststoffen, Buitenplanten, Vijver en Koi. Daarnaast hebben we 3 hoveniers in dienst voor tuinaanleg, -onderhoud en -renovatie.”

Gouden combinatie
Werken met planten is een grote passie van Edwin. “Op een gemiddelde werkdag vind je mij in het tuincentrum. Daar help ik klanten, verzorg ik de planten, bereid ik de aanleg en het onderhoud van tuinen voor en doe ik de boekhouding.” Klanten ervaren de combinatie van een tuincentrum en een hoveniersbedrijf als een enorme meerwaarde. “Bij ons bedrijf kunnen ze komen kijken naar verschillende planten en kleuren, en zo inspiratie opdoen voor hun eigen tuin. Ik kan hen laten zien welke planten we aanbieden, zodat ze zich een beeld kunnen vormen en bijna kunnen ervaren hoe hun toekomstige tuin eruit zal zien.”

Persoonlijk en vakkundig
Hoogwaardige service vindt Edwin erg belangrijk, zowel in het tuincentrum als bij de klant op locatie. “Klanten die wij helpen worden persoonlijk en vakkundig geholpen, ze zijn geen nummer. Ik hoop dat we dezelfde service de komende jaren onverminderd voort blijven zetten.”

Ik ben lid van Aarle onderneemt voor de leuke activiteiten die ze elk jaar houden bijvoorbeeld rond Pasen en Kerst.
Edwin Brouwers
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.