Maak kennis met

Court van Heijst
Taxi van Heijst

Maak kennis met

Court van Heijst
Taxi van Heijst

Familiebedrijf
Taxi van Heijst is sinds 1938 een begrip in Aarle-Rixtel en ver daarbuiten. In 1983 nam Court het bedrijf over van zijn vader. Sinds 1985 runt hij het samen met zijn vrouw Yvonne en inmiddels is ook de derde generatie actief. “Toen ik het bedrijf in 1983 overnam was het nog een taxibedrijf én rijschool. In 1999 besloten we enkel verder te gaan met het taxibedrijf. Mensen kunnen bij ons terecht voor luchthaven-, weekend-, groeps-, rolstoel-, zieken-, trouw-, rouw- en zakelijk vervoer” vertelt Court.

Lange dagen
Een gemiddelde werkdag kennen ze bij Van Heijst niet echt. “In principe werken we doordeweeks van 07:00 tot 23:00 uur, maar meestal rijden we ook al vroeg in de ochtend of midden in de nacht als er ritten naar de vliegvelden op de planning staan. Daarnaast rijden we ook in de weekenden, maar daar hebben we een aparte ploeg chauffeurs voor in dienst.”

Zorgeloos op tijd
Ontzorging staat hoog in het vaandel bij Taxi van Heijst, of het nu gaat om een korte rit voor één persoon of een groot project inclusief een complete vervoersplanning. “We proberen iedere klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Als je met ons reist, hoef je je zich geen zorgen te maken of je wel op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Daar zorgen wij voor” aldus Court.

Over Aarle Onderneemt
Op de vraag waarom hij lid is van Aarle Onderneemt antwoordt Court: “Als Aarlese ondernemer ben en kom ik graag in contact met andere ondernemers uit het dorp. De jaarlijkse ondernemersdag van Aarle Onderneemt is daar een ideale gelegenheid voor.”

Als je met ons reist, hoef je je zich geen zorgen te maken of je wel op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Daar zorgen wij voor.
Court van Heijst
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.