Maak kennis met

Charlotte Hendriks
Studio CEE

Maak kennis met

Charlotte Hendriks
Studio CEE

Taalliefhebber pur sang
Kort en krachtig? Daar is Charlotte Hendriks van communicatiebureau STUDIO CEE niet zo van. Als taalliefhebber kunnen de woorden, zinnen en paragrafen haar niet lang genoeg zijn. “Behalve als het op commerciële teksten aankomt” vult Charlotte aan “dan moet je aan een half woord genoeg hebben.”

Charlotte Hendriks is een echte Aarlese en houd enorm van tekst en taal “maar bovenal van de letter C, voluit CEE. Alleen al omdat je deze letter op 4 totaal verschillende manier kunt uitspreken. Dat doen die andere 25 letters haar niet na” lacht Charlotte. Vandaar ook de naam van haar bedrijf: STUDIO CEE.

Pakkende commerciele content voor het MKB
En waarvoor klanten bij STUDIO CEE terecht kunnen? “Als commercieel tekstschrijver (copywriter) help ik vooral MKB-ondernemers met het schrijven en redigeren van pakkende content. Denk aan SEO webteksten, blogartikelen, interviews, e-books, brochures, e-mailings, social posts, et cetera. Ik vind het heerlijk om met taal en tekst bezig te zijn, maar de kers op de taart is toch wel het commercieel succes dat een ondernemer behaalt dankzij mijn teksten.”

Waarom Aarle Onderneemt?
Kort nadat Charlotte in 2021 de sprong in het diepe waagde als zelfstandig ondernemer, werd ze ook lid van Aarle Onderneemt. “Ik heb altijd met bewondering gekeken naar de verschillende activiteiten die Aarle Onderneemt organiseert voor het dorp. Dit soort activiteiten brengt mensen samen en dat is zo belangrijk in een dorp als het onze. Met die reden heb ik, toen René van der Linden van Creatievelink me vroeg me te denken over het 30-jarig bestaan van Aarle Onderneemt, direct volmondig ja gezegd en me ingeschreven als lid van Aarle Onderneemt.”

Locatie
Blauwe Schutplein 8, 5735 AN Aarle-Rixtel
Telefoon
0492 - 33 06 29
Ik vind het heerlijk om met taal en tekst bezig te zijn
Charlotte Hendriks
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.