Maak kennis met

Stan Krijnen
SNK Outdoor speel- & sportplaatsen

Maak kennis met

Stan Krijnen
SNK Outdoor speel- & sportplaatsen

Bedenkers en makers van creatieve plannen
SNK is een full service ontwerp- en adviesbureau voor speel- en sportplaatsen in de openbare ruimte. Stan: “Spelen zit in ons bloed. Elke dag zetten we ons met veel passie in om uitdagende en veilige speelruimtes te ontwerpen voor groot en klein. Wij bedenken en maken creatieve en praktisch uitvoerbare plannen voor onder andere scholen, kinderdagverblijven en gemeenten. Ons doel? Onbevangen spel stimuleren.” Kinderen spelen steeds minder buiten en dit moet anders, vindt Stan: “Kinderen moeten vrij kunnen spelen, ontdekken en (fysieke/mentale) grenzen verleggen.”

De perfecte speelruimte
SNK is kritisch, praktisch en creatief. “We hebben al zoveel gave projecten mogen doen dat we als geen ander weten wat er komt kijken bij de ontwikkeling van de perfecte speelruimte die past bij de wensen en behoeftes van omgeving en eindgebruiker”.

Groeiambitie
Het meest trots is SNK op de recente ontwikkelingen, waaronder de verhuizing van een kantoor aan huis naar een extern kantoor in ondernemerscentrum De Koppel in Beek en Donk én het verwelkomen van het eerste fulltime personeelslid. “Onze ambitie is om ons team jaarlijks uit te breiden met een extra fulltime kracht, zodat we kunnen groeien naar een team van ongeveer 8 professionals. Door continu te investeren in ons team kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in iedere fase van de realisatie van het project.”

Lidmaatschap van Aarle Onderneemt
SNK is lid geworden van Aarle Onderneemt vanwege de overtuiging in het belang van lokaal ondernemen en het potentieel van de gemeenschap in Aarle-Rixtel. “Het lidmaatschap stelt ons in staat om elkaar beter te leren kennen en lokale verbindingen te leggen, bijvoorbeeld tijdens de golfactiviteit in 2021. Dit creëert een band en zorgt ervoor dat je elkaar sneller ook buiten de netwerkactiviteiten om, sneller opzoekt.”

Elke dag zetten we ons met veel passie in om uitdagende en veilige speelruimtes te ontwerpen voor groot en klein.
Stan Krijnen
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.