Maak kennis met

Marloes van der Loo
Met Marloes Communicatie

Maak kennis met

Marloes van der Loo
Met Marloes Communicatie

Flexibel en creatief
Marloes van der Loo, een enthousiaste en hardwerkende communicatieprofessional met uitstekende projectmanagementkwaliteiten. “Mijn kracht ligt in het verzorgen van volledige (externe) communicatie op projectbasis. Met mijn flexibele instelling en een creatieve aanpak, ga ik elke uitdaging met enthousiasme aan. En niet te vergeten, ik maak altijd ruimte voor een goed gesprek en een gezellige sfeer!

Maatschappelijk betrokken
Sinds 2019 werkt Marloes als zelfstandige en laat zich inhuren door verschillende organisaties. “Ik word blij van projecten bij organisaties waarbij ik maatschappelijk betrokken kan zijn, denk aan het onderwijs, woningcorporaties of zorginstellingen. Het sociale domein, zeg maar!” Marloes biedt veel meer dan alleen uitvoerende communicatiewerkzaamheden. “Ik duik in de dagelijkse praktijk, waardoor ik de organisatiedoelstellingen kan ondersteunen en versterken. Ga het liefst direct aan de slag en zorg dat de klus geklaard wordt. Voortvarend, praktisch en met veel enthousiasme.”

Vrijwilliger in hart en nieren
Naast haar professionele inzet is Marloes ook een vrijwilliger in hart en nieren binnen Aarle-Rixtel. “Ik ben al vele jaren betrokken bij de Jeugd3daagse (kindervakantieweek) en momenteel secretaris bij Aarle Onderneemt.” Haar betrokkenheid begon toen ze werd gevraagd om mee een Halloweentocht te organiseren vanuit Aarle Onderneemt. Sindsdien is ze actief gebleven en heeft ze ook een rol gespeeld in de organisatie van AmeeZing Aarle. “Deze evenementen dragen bij aan het vergroten van de leefbaarheid in Aarle-Rixtel, voor zowel jong als oud. Het zien van blije gezichten tijdens zo’n evenement geeft mij altijd weer nieuwe energie!”

Ik ga het liefst direct aan de slag en zorg dat de klus geklaard wordt.
Marloes van der Loo
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.