Maak kennis met

Harm Manders
Manders Minigraver Verhuur

Maak kennis met

Harm Manders
Manders Minigraver Verhuur

Parttime
Harm Manders is geboren en getogen in Aarle, getrouwd met Jolanda en vader van 2 dochters. Naast zijn baan als hoofdmaatvoerder bij Ploegam BV is hij ook eigenaar van Manders Minigraver Verhuur. “Op de vrijdagen, in de weekenden en in de zomermaanden ben ik met mijn eigen materiaal op pad. Ik werk met name voor particulieren en af en toe voor aannemers.”

Klanten ontlasten
Harms’ specialisme is het van A tot Z ruimen en opnieuw aanleggen van tuinen, van ontwerp tot uitvoering. Ik lever het materiaal om de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Daarnaast verzorg ik de aan- en afvoer van grond, zand en puin en de uitgravingen voor een aanbouw of aanleg van riolering bijvoorbeeld.” Zijn werkzaamheden zijn heel divers, vooral voor grote werkzaamheden plant Harm alles, van het eerste gesprek tot een mooi ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering en afhandeling.

Groeien, waarom?
Waar Harm over 5 jaar staat weet hij nog niet. “Ik kijk nooit te ver vooruit. Ik kijk het liefst waar het heen gaat en hoe dingen zich ontwikkelen. Groeien is niet per se mijn ambitie, waar ik nu sta bevalt me prima. Ik ben trots op wat ik heb bereikt, hetgeen ik nu bezit en kan bieden aan de klant.”

Aarle Onderneemt
Het leukste aan zijn lidmaatschap van Aarle Onderneemt vindt Harm het in gesprek komen met andere ondernemers uit dezelfde gemeenschap. “Daarnaast vind ik de evenementen heel leuk. AmeeZing Aarle vond ik erg mooi en goed verzorgd.”

Ik ben trots op wat ik heb bereikt, hetgeen ik nu bezit en kan bieden aan de klant
Harm Manders
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.