Maak kennis met

Thijs van Uden & Gaby Habraken
Lifestaal

Maak kennis met

Thijs van Uden & Gaby Habraken
Lifestaal

Unieke stalen decoraties
Thijs van Uden en Gaby Habraken, het dynamische duo achter Lifestaal. Als trotse eigenaren van deze webshop zijn zij gespecialiseerd in het creëren van unieke stalen decoraties. “Of het nu gaat om prachtige stalen wanddecoraties die het interieur een industriële look geven, of om unieke stalen vogels van cortenstaal die de tuin tot leven brengen, wij hebben het allemaal.” Alle producten worden met zorg en aandacht gemaakt in Nederland, waarbij duurzaamheid en lokale productie voorop staan.

Onze samenwerking: de sleutel tot succes
“Een gemiddelde dag bij Lifestaal begint met het zorgvuldig inpakken van bestellingen, die we dagelijks persoonlijk naar het PostNL punt brengen.” Terwijl Thijs het assortiment uitbreidt en verkoopkanalen optimaliseert, houdt Gaby zich bezig met klantencontact en voorraadbeheer. “Onze samenwerking is de sleutel tot ons succes, en dat merk je in de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook denken we mee over maatwerkopdrachten en unieke en persoonlijke producten die aan specifieke wensen voldoen. Wij zijn enorm trots op de groei die we hebben doorgemaakt. De energie en tijd die we in Lifestaal steken, betalen zich uit. Onze samenwerking als levenspartners speelt hierin een cruciale rol.” De komende jaren willen Thijs en Gaby blijven genieten van wat ze doen en Lifestaal nog verder laten groeien. “We werken met passie en plezier en willen dat ook zo houden.”

Van elkaar leren en ondersteunen
“We zijn lid van Aarle Onderneemt omdat het geweldig is om zo andere lokale ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. En hoe leuk is het om dat te doen onder het genot van een gezellige borrel of barbecue, waarin we elkaar in een ontspannen sfeer beter leren kennen.”

Leuk weetje: de stalen vogeltjes voor buiten zijn ook verkrijgbaar bij Deel Interieurbeleving

Locatie
Molenstraat 24 5735 BM Aarle-Rixtel
Telefoon
06-81163882
“We weten precies wat elkaars kwaliteiten zijn, en weten deze goed te benutten”
Thijs van Uden & Gaby Habraken
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.