Maak kennis met

Liesbeth van Boxtel
Het Fotoatelier

Maak kennis met

Liesbeth van Boxtel
Het Fotoatelier

Het juiste beroep gekozen
Met haar jarenlange ervaring is Liesbeth van Boxtel een gepassioneerde fotograaf die van elke shoot een bijzondere belevenis probeert te maken. Haar werk draait om mensen en hun unieke verhalen. “Van baby tot begrafenis. Mijn werk is met mensen, dus altijd verschillend en enorm divers.” Elke fotosessie brengt nieuwe uitdagingen en ontmoetingen met zich mee, en dat is precies wat Liesbeth inspireert. “Als ik weer 18 zou zijn, zou ik opnieuw voor fotograaf kiezen. Ik heb het juiste beroep gekozen.”

Herinnering vastleggen
Bij Liesbeth draait het niet alleen om het maken van mooie foto’s, maar ook om het écht helpen van de klant. Liesbeth begrijpt dat een foto meer is dan slechts een afbeelding; het kan een herinnering zijn die voor altijd gekoesterd wordt. “Ik ben extra trots op mijn werk als het mensen raakt. Soms vloeit er zelfs een traan, dan weet je dat je de juiste snaar hebt geraakt.” Liesbeth streeft ernaar om een emotionele connectie tot stand te brengen en beelden vast te leggen die een leven lang meegaan. “Het meest trots ben ik op de foto’s die ik maak voor ‘Make a Memory’. Dat zijn foto’s voor ouders die hun kind op jonge leeftijd hebben verloren. Enorm waardevol en dat doe ik dan ook geheel vrijwillig.”

Zoektocht naar geluk
Voor Liesbeth van Boxtel is fotografie niet alleen een beroep, maar ook in haar vrije tijd kan ze het fotograferen niet laten. Ze gaat graag met haar partner rondreizen in hun campertje. In elk nieuw land dat ze bezoekt, gaat ze op pad om unieke beelden vast te leggen. “Liggend in het gras dat klavertje 4 fotograferen, dat is ultiem. En daarbij brengt niet het klavertje zelf, niet het vinden ervan, maar het zoeken naar, het geluk. Het lidmaatschap bij Aarle Onderneemt is per ongeluk gegaan. Jantine had foto’s nodig en zo ben ik lid geworden en gebleven. Ik vind het leuk om lokaal een verbinding te maken met andere ondernemers in het dorp. Ik heb bewondering voor de echte ondernemers in het dorp, omdat zij zorgen voor de verbinding tussen dorpsbewoners. Super belangrijk om iedereen zich in Aarle thuis te laten voelen. Ik ben meer fotograaf dan ondernemer, maar ik kan natuurlijk altijd van anderen leren”, aldus Liesbeth.

Locatie
Oliemolen 3, 5735 SE Aarle-Rixtel
Telefoon
06-13 27 31 91
Als ik weer 18 zou zijn, zou ik opnieuw voor fotograaf kiezen.
Liesbeth van Boxtel
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.