Maak kennis met

Sebastiaan Plug
Cafetaria Le Patat

Maak kennis met

Sebastiaan Plug
Cafetaria Le Patat

Mooie zaak
Sinds 2018 runnen de Rotterdamse Sebastiaan Plug en zijn vriendin Le Patat. Op zoek naar een cafetaria bezichtigde het stel veel zaken voordat ze besloten neer te strijken in Aarle-Rixtel. “Inmiddels hebben we een mooie zaak met een enorm breed assortiment dat telkens wordt uitgebreid met huisgemaakte producten. Iedere dag beginnen we met voorbereiden. Denk aan het voorbakken, aanvullen en maken van snacks. Rond een uur of vijf is het echt spits. Dan stromen de bestellingen en klanten binnen. Mensen komen hun bestellingen halen of eten in de zaak. Na de spits is het tijd voor de schoonmaak.”

Hoge kwaliteit
Ondanks een moeilijke start en twee lange coronajaren heeft Sebastiaan de Aarlese inwoners toch steeds kunnen voorzien van verse friet, snacks en maaltijden. “We hebben veel tegenslagen gehad, maar we kijken nog steeds positief naar de toekomst. We blijven huisgemaakte snacks van hoge kwaliteit aanbieden om ons te onderscheiden van andere cafetaria’s. En over een jaar of 5, dan hopen we een goedlopende zaak met een vast personeelsbestand te hebben, zodat we zelf iets minder kunnen gaan werken” lacht Sebastiaan.

Waarom lid van Aarle Onderneemt?
“Ik steun graag de leuke acties rondom bijvoorbeeld sint en kerst, in de hoop dat er ook wat saamhorigheid en ondersteuning uit voortkomt voor de lokale ondernemers.”

We hebben we een mooie zaak met een enorm breed assortiment dat telkens wordt uitgebreid met huisgemaakte producten.
Sebastiaan Plug
Logo Aarle Onderneemt

Contact

Aarle Onderneemt
Dorpsstraat 1
5735 EA Aarle-Rixtel
© 2023 Aarle Onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Tip een bedrijf

Als ondernemersvereniging vinden wij het tof om elke ondernemer in of uit Aarle-Rixtel erbij te hebben. Hoe groter onze vereniging, des te breder wordt het netwerk van onze ondernemers om samen nog meer voor elkaar te krijgen!

Ken jij iemand die nog geen lid is? Tip ons zodat we deze ondernemer kunnen benaderen en het volgende evenement misschien al wel mogen verwelkomen.