Passie voor koken
‘Op mijn 15de ben ik in de horeca gaan werken. Vanaf dat moment ben ik mijn passie voor de horeca en koken gaan ontwikkelen. Ik krijg energie van het werken in de keuken en bezig zijn met eten.’ Roland startte in 2013 als ondernemer met Stout in een V.O.F. en heeft ondertussen de onderneming als zelfstandige voortgezet. ‘Stout Eten & Drinken is bedacht om de leefbaarheid in het dorp te vergroten. We bieden een eerlijke keuken in een ongedwongen en gastvrije sfeer. We hebben oog voor een goede prijs-kwaliteitverhouding met daarbij een losse en kwalitatieve bediening.’ Jong en oud zijn bij Stout welkom voor een lunch, diner of borrel.
Trots op het team
‘Elke dag zijn we lekker bezig met het werk binnen Stout en het enthousiasmeren van onze gasten. We maken lange dagen in de keuken en het is hard werken, maar zorgen op zijn tijd ook zeker voor wat gezelligheid onderling.’ Roland is het meest trots op zijn team. ‘We blijven ons ontwikkelen en zorgen er dagelijks voor dat we ons mooie vak kunnen uitoefenen op een fijne locatie. Er is voldoende ambitie om te blijven ontwikkelen. Dus wie weet wat er nog meer op ons pad gaat komen.’
Vergroten leefbaarheid
Roland is lid van Aarle Onderneemt, omdat de activiteiten zorgen voor het vergroten van de leefbaarheid in het dorp. ‘Als inwoner en ondernemer in Aarle-Rixtel kan ik dit alleen maar aanmoedigen.’
Ik krijg energie van het werken in de keuken en bezig zijn met eten.